Elad?

Eladná ingatlanát? Nálunk biztosan sikerülni fog!

Elad?

Az üzletkötés művészet. Mióta világ a világ, az eladó a lehető legmagasabb árat szeretné, a vevő pedig a legalacsonyabbat. A megállapodás, kézfogás az üzletre, illetve a szerződéskötés akkor jön létre, ha a tárgyalás egy adott pontján minden fél elégedett. Ez nem mindig egyszerű folyamat, de ebben a kényes fázisban is segítjük partnereinket. Folyamatosan konzultálunk mindkét féllel. Feltárjuk az igényeket és elvárásokat, tisztázzuk a félreértéseket, és a piaci realitások mentén tető alá hozzuk az üzletet! Büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk nem keserű szájízzel, hanem elégedetten távoznak az ügyfelek!

Mi kell ahhoz, hogy minél több érdeklődő látóterébe kerüljön az Ön által eladásra kínált ingatlan? Hisz ez a kulcs ahhoz, hogy az a bizonyos fizetőképes vásárló bekopogjon az ajtón. Látszani, hozzáférhetőnek kell lenni. De nem mindegy hol és hogyan.

Szeretné, ha ingatlana professzionálisan jelenne meg weboldalunkon? Úgy gondolja, hogy nem tud olyan fotót készíteni, ami ingatlana előnyös tulajdonságait hangsúlyozza? Nem probléma!

Szakmailag képzett és gyakorlott, minden ingatlanban a legjobbat meglátni képes kollégánk, az önnel egyeztetett időpontban a helyszínre megy, és néhány perc alatt rögzíti azokat a képeket, melyek igazán kedvet ébreszthetnek a leendő vásárlókban. Nem elég, ha a valóságban szép fekvésű a telek, jó állapotú a ház vagy igényes a lakás! Gondolja csak meg, egy jól sikerült fotó olyan lehet, mint az első csók, soha nem feledjük. Az ön ingatlanáról is döntő lehet az első benyomás.

E mellett az összes szükséges és releváns adatot felvesszük és megjelenítjük - áttekinthetően rendszerezve - érdeklődő, vásárolni szándékozó ügyfeleink nagy megelégedésére. Aki vesz, sok mindenre kíváncsi, s mi nem vagyunk restek ezeket az információkat szisztematikusan beszerezni Öntől, hogy megkönnyítsük az eladást. Tudjuk, hogy mi érdekli az embereket, ezért nem fárasztjuk az eladót felesleges kérdésekkel.

Nem szeretne népvándorlást házában, lakásán? Megértjük!

Az érdeklődőket előszűrjük, hogy Önnek minél kevesebb kényelmetlensége származzon az ingatlan bemutatása során.

Gördülékeny és hatékony üzleti megoldásainkkal csak nyerhet. Valós és komoly látogatottsággal rendelkező weboldalunk színvonalasan és áttekinthetően tárja az érdeklődők elé kínálatunkat. A sikeres értékesítést ne a véletlenre bízza, inkább ránk, a mi helyismeretünkre és piaci tapasztalatunkra. Mögöttünk ott van sok év sikertörténete az ingatlan szakmában. Előttünk pedig az ön ingatlanának korrekt eladásából származó közös elégedettség.

Nincs apró betűs rész, hiszen érdekeink megegyeznek! Tegyen egy próbát, keressen bennünket most!


Amennyiben további információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal és minden kérdésére válaszolni fogunk!