Bérel?

Sürgősen albérletet keres? Garzont vagy akár családi házat? Szüksége lenne egy üzlethelységre, esetleg egy ipari ingatlanra? Szeretne reális áron bérelni?

Bérel?

Mindezekben segítségére leszünk.

Ha önmagának, családjának lakást vagy házat bérelne, mindig nagy dilemma megtalálni az optimális otthont. Mert ne feledje, ha ideiglenesen lakik is a bérleményben, azért arra az időre az Otthonává válik. Persze vannak racionális szempontok is, mint az elhelyezkedés, tömegközlekedés, infrastruktúra, szolgáltatások, munkahely közelsége, vagy éppen a csend és nyugalom, és igen, természetesen az ár is szempont.

Vállalkozásához piaci vagy logisztikai szempontból - értelemszerűen - a lehető legjobb helyen szeretne ingatlant. Nagy a kínálat üzleti bérlemények terén, de a legtöbb feltételnek megfelelőt nem is olyan egyszerű megkeresni.

Összességében rengeteg szempontot kell figyelembe venni, amitől igazán nehéz a választás. S akkor még nem is beszéltünk a személyes megtekintésről, ahol a legtöbb benyomást szerzi az ember, ahol vagy aminek hatására a végső döntés megszületik.

Ebben a hihetetlenül nehéz és fárasztó folyamatban szeretnénk segíteni Önnek, és megoldást kínálunk igényeire. Lehetséges, hogy már adatbázisunkból ki tudjuk szolgálni, miután megismertük igényeit, elvárásait. De ha "raktáron" nem is lenne a kívánt ingatlan, akkor felkutatjuk ügyfelünk helyett, időt és pénzt spórolva Önnek! Részletesen ismerve elképzeléseit, rövid időn belül prezentáljuk az áhított bérleményt. Bár csodákra mi sem vagyunk képesek, az ingatlanpiac útvesztőjében kiválóan eligazodva, az igényeit lefedő ajánlattal keressük meg. Leszervezzük a megtekintést, rugalmasan figyelembe véve elfoglaltságait.

Megbízótól közvetítési díj illeti meg, amely bruttó 100.000 Ft/hó alatt, egyszeri félhavi bérleti díj + áfa, bruttó 100.000 Ft/hó bérleti díj felett, 1 havi bérleti díj + áfa.

Mindössze a Megtekintési tanúsítványt kell aláírnia, s mi a többit elintézzük, az adatbázis kutatástól kezdve, az ingatlan bemutatásán át, a szerződéskötésig.

Keressen minket, mert számíthat ránk!


Amennyiben további információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal és minden kérdésére válaszolni fogunk!