Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

kezdőlap » ingatlan lista » Többlakásos társasházi lakásprojekt eladó.

Azonosító IP4437
Ár 1 Ft ( 0 EUR )
Típus családi ház, Ház
Hely Székesfehérvár, Fejér megye
Lakótér mérete 348 m2
Telek méret 458 m2

Az ingatlan Székesfehérváron a belváros közelében található, kertvárosi övezetben, jogi besorolása vegyes övezet (megfelelő hangszigeteléssel több szintes családi ház-szálloda-kereskedelmi helyiség létesíthető, üzemeltethető). Az ingatlanon két építmény áll, egy 3 színes társasház, ill. egy iroda, plusz 3 gépjárműves garázs.

Telek leírása

A telek 458 m2-es, teljes egészében körülkerített, téglalap alapú, a közepén minimális szinteltolással. A telek gyepesített, automata öntözőrendszerrel rendelkezik, mely tízezer literes tartályból nyeri a vizet. A telek egy részén terasz található, illetőleg fűthető járda. A telek ÉK-DNY irányú, szélessége 12,10 m. A telek összközműves.

Építmény leírása

A fő építmény egy társasház, mely eredetileg 1941-ben épült. A ház jelentős átépítés alatt áll. Jelenleg kb. 85 százalékos készültségi fogban van, szerkezetkész. A födémet fa és vasbeton szerkezetűek, a nyílászárók még nincsenek behelyezve (de már készen vannak, egyedi gyártású, műanyag, 3 légkamrás, hőszigeteltek). Az alapozás rakott kősáv alap. A teherhordó falaknál ciklopba rakott kő és kisméretű tömör tégla. A főfalak 38 cm-es KM téglafalazatok. Az egyéb szakipari szerkezetek vasbetonból készültek. A tetőzet fa szelemenes félnyereg tetőcserép héllyalással. Az épület összközműves, az alsó szint sport és közösségi térként fog működni, míg a 3 szint lakótérként fog funkcionálni. A tulajdonos elmondása szerint, az építmény meg fog felelni a passzív ház iránti minősítéseknek, ennek érdekében egy 15 cm-es hungarocell szigetelést kapott az épület. Továbbá a jövőben napkollektorral és saját vízgyűjtő rendszerrel lesz felszerelve az épület. A fűtést a tervek szerint egy speciális légkamrás berendezéssel oldják meg, melynek működése hasonlít a klímához, viszont jóval takarékosabb (a hőközlő felület a levegő). A társasház modulos rendszerben lesz építve, ezért a jövőben könnyen átalakíthatóak lesznek a helyiségek a teherhordó falak között. Az ingatlanon van egy másik építmény is, melynek egyik része irodaként, másik része gépjármű garázsként funkcionál. A garázs érdekessége, hogy az egyik beálló része két oldalról is nyitható, tehát közvetlenül a garázson keresztül be lehet jutni a kertbe gépjárművel. Az építmény betonsáv alapos, 38-as KM téglás szerkezet. Az épület összközműves, vizesblokkal, továbbá optikai szálas riasztórendszerrel, fényérzékeny külső világítással, és fűtött járdával rendelkezik. A társasház hasznos alapterülete összesen 348 m2, az iroda hasznos alapterülete 31 m2 és a garázs hasznos alapterülete 46 m2.
Fal anyaga tégla
Épület szintjei 4
Fűtés gáz(cirkó)
Melegvíz fűtés rendszerről
Közművek víz: van
gáz: van
villany: van
csatorna: van
Telek típus saját telekrész
Parkolás benne van az árban: garázs