Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

Gyorskereső

Referencia szám
Megbízás típus
Ingatlan típus
Település
Irányár (mFt)
     
Állapot
Méret
-
Emelet
Szobák száma
-
Hall


Kapcsolat


Köszönjük, hogy igénybe vette honlapunk szolgáltatásait!
Ha van olyan kérdés, amire nem találta meg a választ, esetleg ötlete, véleménye van, amit szívesen megosztana velünk, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!
Név:
Email:
Telefon:
Üzenet:
Kód:

Költöztetés

Az Ingatlan plusz az ingatlanközvetítők közül egyedülálló módon segítünk Önnek, hogy az új otthonát teljes családjával együtt birtokba vegye.

De a szavak mögött miről is szól ez valójában. Nos, a legfontosabb emberi értékről, a Bizalomról.
Gondolja csak át, minden erre épül, ami igazán fontos nekünk. Szerelem, család, barátság. Üzletet kötni valakivel, beengedni otthonunkba, megengedni, hogy számunkra kedves, vagy éppen anyagilag értékes tárgyainkat megérintse, mind-mind bizalom kérdése. Manapság sajnos olyan korban élünk, amikor bizalomból van a legkevesebb. Mégis, sőt éppen ezért - cégünk - erre a szűken mért értékre - a bizalomra - építi szolgáltatási filozófiáját. Mi tudjuk, hogy vállalásainkat el tudjuk végezni, helyt tudunk állni. Sok az ingatlanos cég, de mi valóban felkészültek és nem rögtönzők, képzettek és nem gyorstalpalósok, tapasztaltak és nem kényszervállalkozók vagyunk. Önnek csak hinnie kell ezt, aztán mikor a munka végeztével kézfogással elválunk, már ön is tudni fogja, amit mi már most tudunk, és bizton állíthatunk.

Hiszünk a régi, polgári értékekben, amikor a termelő, kereskedő, szolgáltatást nyújtó személy szava még ért valamit. Vissza kívánjuk állítani az adott szó súlyát. Hisszük, hogy ez nem csupán egy konkrét, kölcsönös előnyök mentén lebonyolított üzletet jelent, hanem segít megalapozni már rég elkopott erkölcsi értékek újra köztudatba kerülését, és ezáltal, kicsit jobbá, stílszerűen, otthonosabbá varázsolni világunkat.

Örök probléma, hogy az ember miként oldja meg, vészelje át a költözés stresszes feladatait és élethelyzetét. Jó lenne, ha csoda történne, és valami jó kobold egy pillanat alatt átrepítené minden ingóságot a régi lakásból, az új helyére. Koboldok mi magunk sem vagyunk, és a trükkök is távol állnak tőlünk. Ellenben bizalmát korrekten megháláljuk.

Íme, pár indok, amiért érdemes minket választania:

 • Csomagolást és bútor szét, illetve összeszerelést is vállalunk. Épületen belüli költöztetést és bútormozgatást is vállaljuk.
 • Lomtalanítást és elvégezzük
 • Az általunk biztosított személyi gárda folyamatos nagy iramú munkatempót szakszerű munkavégzéssel párosítja.
 • Tartalék tehergépkocsiknak köszönhetően Ön nem szenved késlekedést műszaki hiba következtében.
 • A költözés teljes folyamatára teljes körű garanciát vállalunk
 • Mindenre kiterjedő árukár biztosítással rendelkezünk.
 • Értékes bútorokat, berendezési tárgyakat fóliával védjük.
 • Zongora, pianínó, páncélszekrény, nagyobb irodatechnikai berendezések szállítását is megoldjuk.
 • Amennyiben szükség van rá, áregyeztetést követően pótkocsit biztosítunk.
 • Önnek legelőnyösebb, akár egyedi árképzési formát alkalmazzuk
 • Óradíjas tarifa esetén Önt nem terheli a telephelyről való kivonulás és a munka végeztével az oda visszatérési idő.
 • A költöztetés elején munkatársunk egyezteti Önnel a korábban Ön számára telefonon, Interneten kiajánlott árakkal. Így nem érheti Önt kellemetlen meglepetés a költöztetés végén.

Mi kellhet ennél több? Még mindig bizalmatlan? Keressen fel bennünket, és a személyes tárgyalás során eloszlatjuk maradék kételyeit!


Amennyiben további információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal és minden kérdésére válaszolni fogunk!