Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

Gyorskereső

Referencia szám
Megbízás típus
Ingatlan típus
Település
Irányár (mFt)
     
Állapot
Méret
-
Emelet
Szobák száma
-
Hall

Ingatlan eladóknak

Valamit, valamiért, tartja a mondás. Manapság, ezt sok vállalkozás úgy értelmezi, hogy valamit a semmiért. Mi - céges hitvallásunkkal összhangban - nem csupán visszatértünk az eredeti mondáshoz, hanem ügyfeleink számára még pozitívabbá tettük annak kicsengését. Könnyedén, és legfőképpen ingyenesen, elkötelezettség nélkül is elérhetővé tettük igényes és hatékony weboldalunkon való hirdetést!


Varázsolja hozzánk eladni/kiadni kívánt ingatlanának adatait, fotóit és mi elintézzük a többit. Ha varázsolni nem tudna, az se gond. Elég, ha kitölti a lenti adatlapot.


Úgy érzi, nem képes olyan fotót készíteni, ami ingatlana előnyös tulajdonságait hangsúlyozza? Megoldjuk!
Szakmai rutinnal, ingatlanos szemmel rendelkező kollégánk, az önnel egyeztetett időpontban a helyszínre megy, és rövid idő alatt exponálja azokat a beállításokat, melyek igazán kedvet ébreszthetnek a vásárlókban. Ne feledje, a jó kép olyan, mint az első szerelem, soha nem feledjük. Az ön ingatlanáról is döntő lehet az első benyomás.


Nem szeretne szájtáti turistákat fogadni a lakásán? Megértjük!
Az érdeklődőket előszűrjük, hogy Önnek minél kevesebb kényelmetlensége és feszélyezettsége származzon a vevő jelöltek rohamából.


Professzionális megoldásainkkal csak nyerhet. Érdemi és releváns látogatottsággal rendelkező oldalunk kulturáltan és áttekinthetően összefogja azon eladókat és vevőket, akik elkötelezettek a korrekt üzletek és minőségi szolgáltatások mellett.


Az üzletet ne a véletlenre bízza, inkább weboldalunkra és ránk!


Hol a trükk és az apró betűs rész? Sehol! Érdekeink megegyeznek, hisz nekünk is előny, ha minél igényesebben tudjuk bemutatni ingatlanát.Irányítószám
Típus
Szobák száma + félszoba
Összterület nm
Telek terület nm
Eladó Eladási ár: Ft
Kiadó Bérleti díj: Ft/hó
Név
Telefonszám
Email cím

A regisztráció semmilyen további kötelezettséggel nem jár. Hamarosan megkeressük Önt értékesítési ajánlatunkkal.