Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

kezdőlap » ingatlan lista » Új építésű családi ház az ország egész területén!

Azonosító IP7252
Ár 27.95 millió Ft ( 82 938 EUR )
Típus családi ház, Ház
Hely Székesfehérvár, Fejér megye
Lakótér mérete 86 m2
Emeletek földszint
Szobák száma: 1 + 3 fél

LIAPOR KÉSZHÁZAK (égetett kerámia, duzzasztott agyagkavics falazat) - akár 3 hónap alatt költözhet!

Ismerje meg a 21. századi liapor készház technológiát, amely nem csak gyorsan kivitelezhető, de környezettudatos és modern otthon is, ami kompromisszum nélkül bír a tégla összes pozitív tulajdonságával!

Ismerje meg Melinda fantázia nevű készházunkat, (Bruttó 86 nm) amelyben 3 db félszoba, amerikai konyha-nappali étkezővel, 1 db fürdő lesz Önnek kialakítva! A vételárban a garázs ára nem szerepel (3.5 M Ft), igény esetén ezt, vagy akár a dupla verzióját is megépítjük Önnek! Természetesen fedett beállóval is kérhető! (1.7 M Ft)

Ár: 27.950.000 Ft + Áfa

Az ár külső kulcsrakész állapotban értendő, mely tartalmazza a szigetelt lemezalapot, (felár ellenében sávalap is kérhető) a falazatokat (belső válaszfalakat is), 20 cm-es kőzetgyapot szigetelést, külső vakolást, színezést, a tetőszerkezetet, a tetőhéjazatot (standard kivitelben cserepes lemez, de felárért cserép is kérhető), teljes bádogozást, 6 légkamrás színes, 3 rétegű üvegezésű nyílászárókat, terv dokumentációkat, a teljes engedélyeztetést. Telket nem tartalmaz az ár!
Igényei szerint, akár a teljes belső kulcsrakész állapotot is el tudjuk készíteni, ez plusz kb. 7-8 M Ft. (pontos árat a pontos műszaki tartalom leegyeztetése után tudunk adni)

A ház teljesen egyedi igények szerint is kialakítható, változtatható, bármilyen erre alkalmas telken megépíthető, valamint több típustervünk, látványtervünk is elérhető!

Válasszon sablon terveink közül, és takarítson meg időt és pénzt egyaránt!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő tervünket, és spórolja meg a tervezéssel járó időveszteséget valamint a többletköltséget! Ne fáradozzon a mesteremberek keresésével, ne idegeskedjen az ígérgetéseiken, késéseiken, válasszon minket! Megrendelése esetén kulcsrakész otthont kap tőlünk, akár 3 hónapon belül! Igény esetén egyedi terveit is megvalósítjuk, kérjük ezekkel kapcsolatban egyeztessen velünk!

További információért keresse bizalommal irodánkat!

📍Kapcsolat :8000 Székesfehérvár, Távirda utca 25.
📲+36 70 770 9797
www.ingatlanplusz.com
📧info@ingatlanplusz.com
Építés éve 2020
Fal anyaga egyéb
Épület szintjei 1
Fűtés elektromos, padló
Melegvíz villanybojler
Külső szigetelés igen
Közművek víz: van
villany: van
csatorna: van
Telek típus saját telekrész
Kilátás udvari
Egyéb felszereltség telefon
kábel tv
amerikai konyha
külső szigetelés
új nyílászárók