Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

kezdőlap » ingatlan lista » Új építésű családi ház az ország egész területén!

Azonosító IP7017
Ár 47.46 millió Ft ( 140 831 EUR )
Típus családi ház, Ház
Hely Székesfehérvár, Fejér megye
Lakótér mérete 100 m2
Emeletek földszint
Szobák száma: 2 + 2 fél

A képeken szereplő ár a ház kívül-belül kulcsrakész megépítését tartalmazza. (Természetesen az egyedi igények és a technikai felszereltség szerint ez változhat!) A telek árát nem tartalmazza, viszont az ország egész területén vállalja az építtető a házak megépítését! Igény esetén terasz, garázs vagy beálló megépítése is lehetséges. Lehetőség van más sablon tervekből is választani, vagy akár egyedi tervezés alapján is építeni!

Válasszon sablon terveink közül, és takarítson meg időt és pénzt egyaránt!

Új családi ház építése akár 250.000 Ft/m2-től!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő tervünket, és spórolja meg a tervezéssel járó időveszteséget valamint a többletköltséget! Ne fáradozzon a mesteremberek keresésével, ne idegeskedjen az ígérgetéseiken, késéseiken, válasszon minket! Megrendelése esetén kulcsrakész otthont kap tőlünk, akár 3 hónapon belül! Igény esetén egyedi terveit is megvalósítjuk, kérjük ezekkel kapcsolatban egyeztessen velünk!


Részletes információ a technológiáról, a házépítés menetéről és az árakról:

A kutatások és fejlesztések eredményeként létrejött a duzzasztott agyagkavics, más néven liapor, ami az építőipart is megreformálta, mivel minden szempontból kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

A liapor speciális harmadkori agyagból készül, és hazánkban keramzit néven is ismert. A liapor egyáltalán nem károsítja a természetet. Napjainkban a mezőgazdaságban is használják a talaj tulajdonságainak javítására. A liapor olyan stabil anyag, hogy több ezer év alatt sem bomlik, és tulajdonságai hasonlóak a homokhoz.

Kiváló termoregulációs tulajdonságokkal rendelkezik
Magas akusztikai gátló képessége van
Ellenáll az időjárási viszonyoknak, hőnek, fagynak és vegyszereknek
A liapor gyakorlatilag nem gyúlékony!
Környezetkímélő és egészségügyileg biztonságos (elektroszmog stb.)
100%-ban újrahasználható
Az általunk épített házak falainak másik fontos alapanyaga a siopor, mely egy rendkívüli porózus granulátum, amely helyettesíti a standard aggregátumokat.

Szabadalmaztatott technológiával gyártják, és a gyártás alapanyaga egy bizonyos szilikátos homok (kvarchomok). Megfelelő hőkezeléssel, kb. 300°C-on, pórusos aggregátumra (építési kőanyagra) nő.

Használunk még különböző speciális adalékanyagokat is. Természetes komponenseket a készházak hőszigetelési, hangszigetelési és statikai tulajdonságainak tökéletesítéséhez. Elsősorban lágyítókról van szó, amelyek módosítják a kompozit feldolgozás lehetőségét és kikeményedési idejét, ill. növelik a szilárdságát. Fontos összetevő a levegőztető adalékanyag is, amely javítja a kompozit szigetelő paramétereket és sajátos súlyát.

A Készház kizárólag természetes anyagokból áll, korlátlan az élettartalma, és 100 %-ban környezetkímélő, a hagyományos építési módokhoz képest nagyon könnyű, és hihetetlenül gyors vele a kivitelezés. Végül az egyik legfontosabb tényező, hogy a hasonló tulajdonságokkal bíró házak közül ezzel a legalacsonyabb az építési költség.

A nagytáblás (paneles) építési módnál a falelemek és födémek gyártóüzemben korszerű technológiával készülnek.
A falelemek, a technológiának köszönhetően, magas színvonalúak, így kiváló szerkezetű épületek építhetők belőle. (akár 5 emelet magasságig) Az építkezés folyamán bizonyos építőipari műveletek (pl. belső vakolás) kimaradnak, így a ház minősége nem függ külső tényezőktől (például: szakember, időjárás stb.)

Természetes és ökológiai anyag
Kiváló hőszigetelő tulajdonságai vannak
Tökéletes hangszigetelő anyag
Vízálló
A siopor nem tartalmaz emissziókat, így egészségügyileg biztonságos (ártalmatlan)
Biológiailag ellenáll a penésznek, rovaroknak és rágcsálóknak
100%-ban újrahasználható
Készházaink falai tartalmaznak még cementet (talán nem kell bemutatni). Falaink elválaszthatatlan részét képezi, és szinte mindenütt használják az építőiparban. Cement a kötőanyagot képezi az egyes komponensek között, és ezért nagyobb szilárdságú cementeket használunk, hogy e tiszta természetes kompozíció tökéletes kötését érjünk el.

Az előre elkészített alapot lézeres mérőműszerrel szintezik és szintező lapokat helyeznek el az alapra. Erre emelik rá daruval a falelemeket. Az elemeket ferde támaszok segítségével függőlegesbe állítják. Amikor minden elem a helyére került, a csomópontokba elhelyezik a kötőanyagokat és ezt követően kiöntik a nyílásokat töltőanyaggal.

Nemcsak természetes, de egészséges terméket kapunk, melyet nem véletlenül használnak szinte minden országban tőlünk nyugatabbra.

Nagyon fontos tudni, hogy az építkezéssel víz minimális mennyiségben kerül be az épültbe (aljzat készítéssel, burkolással és festéssel), így az rövid idő alatt kiszellőztethető. Az épület kivitelezése sokkal rövidebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos építkezés. (150 m2 családi ház esetén 1-2 hónapot.) Az elkészült épület nagy előnye a hagyományos (vakolt) építkezéssel szemben, hogy a belső falakat is végleges felülettel lehet ellátni, mivel később sem jellemző a hajszálrepedés. (A vakolt falaknak a teljes kiszáradása 2-3 év.)

Ezen fenti tulajdonságok miatt tudjuk az Ön álomotthonát is ilyen rövid határidővel kivitelezni. (a megrendelés után 30 napon belül legyártódnak a falak (megrendelések mennyiségétől is függ, de szerződéskötéskor a gyártás pontos idejét tudjuk), kb. 2-3 nap alatt felállítjuk azokat a helyszínen, és az első hét végére már tető van a házon. A következő hét végére már a külső nyílászárók is beépítésre kerülnek, plusz felkerül a külső szigetelés és a vakolat is, valamint a ház megkapja a végső színét is. (az esetleges kő vagy fa burkolatokat később szereljük fel). Maximum a 3. hét végén a ház kívülről kulcsrakész, és kezdődhetnek a belső kivitelezési munkák, az Ön igényei szerint.

Fontos elmondani, hogy cégünk csak a legritkább esetben végzi az alapozás elkészítését (egyeztetés alapján) az esetek többségében azt külsős alvállalkozó végzi el. A liaporból készült ház alapozása szinte azonos a hagyományos épületével. (szigetelt lemez alap szükséges) Az építkezés további szakaszában a hagyományos építőipari anyagok (csemperagasztó, vakolat, glett) ugyanúgy használhatók, mint más típusú építkezés esetén. A falazat könnyen megmunkálható (fúrás, vésés, horonymarás) és a későbbiek során át is alakítható (utólagos nyílások). Az épületre a megrendelő által preferált tetőszerkezet kerülhet.

Az épület hőtartó képessége kiemelkedően jó, így fekvéstől és benapozottságtól függően a legtöbb esetben nem szükséges klímaberendezés (energiát takarítunk meg).

Az épület szerkezete az F180 tűzvédelmi osztálynak felel meg, ami azt jelenti, hogy 180 percig áll ellen a tűznek a falazat. Ez a DIN 4102-2 szabvány szerint elérhető legmagasabb tűzállósági fokozat.

Az általunk épített házban télen kellemesen meleg, nyáron kellemesen hűvös van.

A 35 cm vastagságú külső falazat hőátbocsátási tényezője U=0,16 W/m²K (közel passzív ház!)

A gyártó az épületszerkezetre 30 év garanciát vállal.


Általánosságban elmondható, hogy ez a technológia nem csak egyszerűbb és gyorsabb, de olcsóbb is a hagyományos téglaház építésnél. Természetesen a pontos ár megadásához vagy épp a korrekt összehasonlításhoz sok dolgot kell figyelembe vennünk. (terepviszonyok, beépítendő terület, felhasznált burkolatok, beépített technika, felszereltség stb.) Az alábbi adatok tehát tájékoztató jellegűek, és nettó árak, az áfát nem tartalmazzák! Az árak közül az elsők a mintaházakra vonatkoznak, míg a másodikat az egyedi tervekre, kivitelezésekre! Az árak 335 Ft Euro árfolyamig érvényesek!

Tervezés, kivitelezési tervdokumentációk, önkormányzati egyeztetések stb: 0 Ft vagy 12.000/nm

Alapozás: (szigetelt lemez alap, kivitelezését csak a legritkább esetben végezzük: 40.000 Ft/nm

Kívül kulcsrakész, belül szerkezetkész állapot: (kívül szigetelve, vakolva, színezve, cseréplemez tetővel, ereszcsatornával, 3 rétegű nyílászárókkal, bejárati ajtóval. Egyedi házak esetén az ár alap fehér színű nyílászárókkal van számolva. Egyedi extrák növelhetik az árat!) 240.000 Ft/nm vagy 260.000 Ft/nm

Kívül-belül kulcsrakész állapot: (természetesen az igények és a technikai felszereltség szerint változhat, átlagos felszereltség mellett kb. 300.000 Ft/nm vagy 320.000 Ft/nm

Elektromos fűtőszőnyeg: 0 Ft / 10.000 Ft /nm

8,5 kw napelem rendszer szerelve: (az ár a tájolástól, a rögzítési módtól, a tető típusától függően változhat) 2.800.000 Ft vagy 3.000.000 Ft-tól

Belső burkolatok lerakásának munkadíja, anyag nélkül: egyedi ajánlatot a konkrét háztervhez, a kiválasztott burkolatokra tudunk adni!

Fedett kocsibeállók építése anyag költség nélkül: 6.500 Ft/nm

Belső festés a szükséges előkészületekkel, anyaggal: egyedi ajánlatot a konkrét háztervhez, a kiválasztott anyagok, színek függvényében tudunk adni!

Villanyszerelés: az építkezés helyétől, és az esetleges egyedi igényektől függően adunk ajánlatot

Figyelem! Minden tőlünk rendelt ház esetén vállaljuk a kulcsrakész befejezést, így Önnek biztosan nem kell a szakemberek "összehalászásával" foglalkoznia! Kérjen személyes találkozót, és beszéljük meg a részleteket! Ez extra egyedi igények kivitelezése hosszabbíthatja az átadás határidejét!

További információért keresse bizalommal irodánkat!

📍Kapcsolat :8000 Székesfehérvár, Távirda utca 25.
📲+36 70 770 9797
www.ingatlanplusz.com
📧info@ingatlanplusz.com
Építés éve 2020
Fal anyaga egyéb
Épület szintjei 1
Fűtés elektromos, padló
Melegvíz villanybojler
Külső szigetelés igen
Közművek víz: van
villany: van
csatorna: van
Telek típus saját telekrész
Kilátás udvari
Parkolás garázs
Egyéb felszereltség telefon
kábel tv
amerikai konyha
külső szigetelés
új nyílászárók