Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

kezdőlap » ingatlan lista » 2020-ban átadásra kerülő új lakás Gárdonyban frekventált helyen eladó !

Azonosító IP6981
Ár 43.846 millió Ft ( 130 107 EUR )
Típus új építésű, Lakás
Hely Gárdony, Fejér megye
Lakótér mérete 73 m2
Emeletek 1. emelet
Szobák száma: 3
Energetikai érték A+

FIGYELEM! Velencei tónál, 40-80 m2-es, új építésű lakások 2020 december 30-i átadással frekventált helyen Gárdonyban a gyógy- és termálfürdő közelében kedvező áron leköthetőek!
A kínált földszinti lakás 1 nappali, 2 hálószobával rendelkezik 62,21 m2-es + 10,49 m2-es terasz tartozik hozzá.
A többlakásos lakóépületben 20 lakás épül a hozzájuk tartozó tároló helyiségekkel és parkoló helyekkel. Különböző lakástípusok lettek kialakítva 1,2, és 3 szobás variációkban közel azonos alaprajzi elrendezésben,39 m2 – 80 m2 körül változó alapterülettel, ezzel biztosítva, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelő lakást. A lakáshoz a földszinten teraszok, az emeleti szinteken pedig erkélyek kapcsolódnak.
Műszaki leírás:
Nyílászárók:
A homlokzatokon 6-7 légkamrás, hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre kívül antracit, belül fehér színben háromszoros üvegezéssel, redőnytokos kialakítással. (low E+gáz, követelmény: Ug=1,0 tNlmzK, Uw=1,15
W/m2K) Kívül antracit színű porszórt alumínium ablakpárkány, belül műanyag vagy csempe könyöklő készül. A lakás bejárati ajtók acél tokszerkezetűek; tömör acéltáblával, külső es belső oldalon faburkolattal, szigetelőréteggel, rozsdamentes acél küszöbbel. A belső válaszfalajtók utólag beépíthető dekorfóliázott MDF lapos-MDF tokos kivitelben kerülnek beépítésre. A lépcsőházak bejárati ajtaja tűzrendészeti szempontok miatt kifele nyíló kivitelben készül,
Burkolatok:
Alaprajz szerint. A vizes helyiségekben csúszásmentes kerámia lapburkolat, a teraszokon és erkélyeken fagyálló, csúszásmentes kerámia lapburkolat készül. A közös, nagy forgalmú helyiségekben magas kopásállóság kerámia burkolatot alkalmazása csúszásmentes kivitelben. A fürdőkben és a WC-ben 2,10 m-ig, konyhákban 0,8-1,5 m között csempeburkolat készül. A hidegburkolatok kerülete mentén a csempézetlen helyiségekben 7 cm magas kerámia szegély, a meleg burkolatos helyiségekben profilos fa falszegély készül. A szobák alátét filcre fektetett laminált padló burkolatot kapnak. A tárolók csiszolt ipari beton felületet kapnak. Hidegburkolatok 4000 Ft nm, meleg burkolatok pedig 3000 Ft nm áron kerülnek beépítésre. Ezt a vételár tartalmazza.
Térburkolatok:
AE út és parkolók 8 cm vastag térkőből készülnek 3 cm fektető ágyazatra. Alatta 15cm vastagságban CKt-4 betonréteg és 20 cm tömörített kavicságyazat készül. A járdák és kerékpártárolók 6 cm térkőből készülnek 4 cm bazaltzúzalékon és 20 cm tömörített kavicságyazaton.
Belső felületképzés:
A hagyományos, 1,5 cm vtg. belső vakolatokra 2 rtg. glettelése és 3 rtg. diszperziós festés készül. A vizes helyiségben impregnált gipszkarton lapokat kell beépíteni.
Homlokzatképzés:
1,5-2 mm homlokzati vékonyvakolat készül a homlokzati tervlapok szerintikialakításban, tört fehér, okkersárga, világosszürke és szürke színben.
Bádogozások:
Porszórt alumínium bádogozás készül antracit színben. AE előtetőkön és a tetőfelépítményeken állókorcos porszórt alumínium fémlemez fedés készül deszka aljzatra antracit színben.
Ereszcsatornák:
Porszórt alumínium ereszcsatornák és lefolyók készülnek antracit színben
Vízelvezetés:
A tetőkről a csapadékvíz ereszcsatornával kerül levezetésre.
Korlátok:
Az erkélyek és teraszok kerülete mentén 95 cm magas kibetonozott zsalukő mellvéd fal mészkő lefedéssel és horganyzott, festett acél korlát készül. A lépcsőházban horganyzott acél korlát készül 95 cm magasságban 50 mm keményfa fogódzóval
Kémény, kazán:
A gépészeti tervek szerint. A víz, csatorna, elektromos áram, gáz bekötése az utcai közmű-vezetékekről történik. A belső terek természetes szellőzéssel nem rendelkező helyiségeinek szellőzését mesterséges szellőztető berendezéssel oldjuk meg.

FÚTÉSSZERELÉS: lakásonkénti egyedi fűtés. Fali kombi kondenzációs gáz kazánnal, acéllemez radiátorokkal padlószerkezetben elvezetett műanyagcsöves rendszerrel, fürdőben törölközőszárítós radiátorral, thermofejes szabályzó szelepekkel, elektromos programozható telepített termosztáttal.
VÍZVEZETÉKSZERELÉS:
Lakásonkénti vízmérőn keresztül biztosított vízellátás. Padlószerkezetben vezetett műanyag csöves rendszer és pvc szennyvíz hálózat, A vizes berendezések: konyhában mosogató (mosogatótálca szifon és mosogató csap nem része a szerződésnek, csak azok bekötésének munkadíja) és mosogatógép kiállás, wc-ben padlóra állított, hátsó kifolyású wc, műanyag tartállyal és ülésdeszkával, tartalék elzáróval és hideg-melegvizes kézmosóval és egykaros csapteleppel. A fürdőben: mosdó, mosógép és fürdőkád kiállások kiépítése. A szerződés nem tartalmazza a fürdőbe kerülő berendezések anyagárát, csak azok beépítésnek munkadíját.
GÁZSZERELÉS: A lakások gázmérői az adott szinten a lépcsőházi közlekedőben lesznek elhelyezve. A gázvezetékek anyaga réz, falon kívüli szereléssel. Csak a kazán kap gázrákötést.
SZELLŐZÉS SZERELÉS: csőbe szerelhető elszívó ventilátorokkal, közös felszálló vezetékbe kötve. Konyhai szagelszívó külön rendszerű vezetéken tűzvédő visszacsapó szelepekkel (konyhai szagelszívó nem része a szerződésnek)
KLIMATIZÁLÁS: A nappali térben 1 db klíma előkészítés készül. A kondenzvíz elvezetés kiépítése valamint az elektromos ellátás része a szerződésnek. A klíma kültéri egységét csak az erkélyeken lehet elhelyezni.
KAPUTELEFON: előtérben elhelyezve, kaputelefon kaputábla kerítésre szerelve a személybejáró mellé
RIASZTÓ: Mozgásérzékelős rendszerhez védőcsövezés kiépítése.

További információért keresse bizalommal irodánkat!

📍Kapcsolat :8000 Székesfehérvár, Távirda utca 25.
📲+36 70 770 9194
www.ingatlanplusz.com
📧info@ingatlanplusz.com
Építés éve 2019
Lift nincs
Fal anyaga tégla
Épület szintjei 2
Fűtés gáz(cirkó)
Melegvíz fűtés rendszerről
Közművek víz: van
gáz: van
villany: van
csatorna: van
Egyéb felszereltség riasztó
erkély
terasz
külső szigetelés
új nyílászárók