Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

kezdőlap » ingatlan lista » Palotavárosban eladó 1,5 szobás erkélyes lakás

Azonosító IP6882
Ár 23.5 millió Ft ( 72 755 EUR )
Típus panel, Lakás
Hely Székesfehérvár, Fejér megye
Lakótér mérete 45 m2
Emeletek 1. emelet
Szobák száma: 1 + 1 fél

Székesfehérváron a Palotaváros kedvelt részén, kínálunk megvételre egy teljesen felújított, modern 42 m2-es, ELSŐ emeleti, 1,5 szobás, erkélyes (3 m2), KLÍMÁS, panel programon átesett lakást!
A lakás bútorozásánál a hely kihasználtság, és praktikum volt a legfontosabb! Ezért mindkét szobában található mennyezetig érő alumínium keretes, tolóajtós beépített szekrény, valamint a nappaliban egy szekrényágy lett elhelyezve. Ezt felhajtva nagy terünk marad mind a saját, mint vendégeink részére.
A konyha is teljesen új, maximálisan beépített, melyben helyet kapott egy mosogatógép is! A fal ugyanúgy, mint az előtéri is, egyedi mediterrán köves falburkolatot kapott. A konyha mellett egy beépítet szekrényben található a mosógép és a szárító gép is, melyek nincsenek még egy évesek! Szükség esetén ezek is maradhatnak, ha a vevő igényt tart rájuk.

A fürdő és WC egy helyiségben van, ahol szintén új a burkolás és bútorozás is!

A nyílászárók redőnnyel, plusz a kis szobában leengedhető szúnyoghálóval felszereltek. Állapotuk, mint az újé!
Bejárati ajtónak egy 12 ponton záró acél ajtó került beépítésre. A kis szoba ajtaja egyedi fa +üvegajtót kapott, a nappali ajtaja kiiktatásra került, így nem lóg be a térbe és nem foglalja a helyet.

Újak a radiátorok is, (távfűtés, nem egyedi mérős). A nappaliban klíma található. Az Internet és a TV hálózat korszerű optikai kábelen érkezik.

A kisszobában laminált parketta, a nappaliban VINYL burkolat, a többi helységben járólap található. A vinyl nagy kopás állóságú, meleg hatású és teljesen vízálló!
Közös költség: 10000 Ft. ( most emelték meg, mivel minden lakásban ki lesz cserélve a közös nyomócső rendszer!! Így minden féle dugulás mentes lesz a tömb)

A környék leírása:
A Belváros 2 perc kellemes sétával . Minden 500m-es közelben megtalálható ( Tesco, Pláza, iskolák, óvoda, gyógyszertárak, orvosi rendelő,horgásztó, 6db játszótér! ! Nagyon csendes rész, mert a fő forgalomtól elszeparált tömb. A lépcsőház is nagyon kulturált, csendes!
Fal anyaga panel
Épület szintjei 10
Fűtés táv
Melegvíz fűtés rendszerről
Külső szigetelés igen
Közművek víz: van
gáz: van
villany: van
csatorna: van
Kilátás utcai
Parkolás közterületen
Egyéb felszereltség telefon
kábel tv
erkély
külső szigetelés
hőmennyiségmérő
új nyílászárók