Kedvencek
kapcsolat 70 388-8809

kezdőlap » ingatlan lista » Napsütötte Toscana 1400m2-en

Azonosító IP3781
Ár 165 millió Ft ( 507 692 EUR )
Típus családi ház, Ház
Hely Székesfehérvár, Fejér megye
Lakótér mérete 330 m2
Telek méret 1440 m2
Szobák száma: 5

Kétféle ember létezik. Aki már járt Toscanában, és aki járni fog. Ez nem véletlen…

Ez az ingatlan kiszakítja önt a térből és egy kellemes, mediterrán világba helyezi otthonát. A nagyméretű, összközműves telken felépült (néhány belső munkálat még folyamatban) Toscana villa stílusú épület 330m2-en szolgálja az ön kényelmét, a lehető legmagasabb fokon.

Az autentikus Itália életérzést fokozza még a 160m2-es grill terasz, ahol pompás családi és baráti összejöveteleket lehet szervezni. Ha az időjárás nem lenne kegyes a külső medence használatához, akkor a belső medence még mindig rendelkezésre áll, a szaunával együtt. A kert örök szépségéről öntözőrendszer gondoskodik. A gépjárművek zökkenőmentes használatát és megfelelő elhelyezését automata kapu és dupla garázs biztosítja.

A pozitív hatás az épületbe lépve sem múlik el. Mindenütt kifinomult stílus és igényesség köszön vissza. Minőségi anyaghasználat, precíz, osztályon felüli kivitelezés. Az enteriőr jellemzője a visszafogott színhasználat, mely az eleganciát emeli ki. Nincs itt, mi jó kedélyünket szegje, így ez kiváló otthon, az energiával való feltöltődés helye. Az érzés megfizethetetlen, a többit intézheti irodánkban.
 
Építés éve 2012
Fal anyaga tégla
Fűtés gáz(cirkó), padló
Melegvíz fűtés rendszerről
Külső szigetelés igen
Közművek víz: van
gáz: van
villany: van
csatorna: van
Telek típus saját telekrész
Parkolás garázs, dupla
Egyéb felszereltség telefon
kábel tv
klíma
medence
szauna
öntözőrendszer
automata kapu
kamra
erkély
terasz
amerikai konyha
gardrób
mosokonyha
külső szigetelés
új nyílászárók